Rezervni deli

V podjetju VILBOSS d.o.o. nismo pozabili niti na podjetja, ki viličarje vzdržujete s pomočjo svojih vzdrževalcev. Pri nas boste našli rezervne dele in potrošni material za viličarje praktično vseh blagovnih znamk, ki so na tržišču: YALE, JUNGHEINRICH, HYSTER, SICHELSCHMIDT, HUBTEX, STEINBOCK-BOSS, MIC, WAGNER, TOYOTA, LINDE, STILL, KOMATSU, FIAT-OM, BT, CLARK, HELI, LANCER, NISSAN, MITSUBISHI, KALMAR, ICEM, ATLET, LIFTER, CROWN, HALLA, MANITOU, INDOS, LITOSTROJ in druge.

Ponudimo vam lahko naslednje rezervne dele oz. sestavne sklope za viličarje: dele za motor in obnovljene motorje, dele za popravilo teleskopa, vilice in bočne pomike ter rezervne dele za bočne pomike, hidravlične črpalke, ventile, elektromotorje električnih viličarjev (za pogon, hidravliko in krmiljenje), baterije in polnilce za viličarje in vlečna vozila (pogonske – trakcijske in zagonske – štartne baterije), sedeže za viličarje in traktorje, plinske naprave in rezervne dele za njih ter dodatno opremo za plinske viličarje, električne dele (stikala, kontaktorji, priključki), oprema za varnost viličarjev, kolesa, gume, bandaže za viličarje, filtri in drug potrošni material za viličarje, rezervne dele za paletne viličarje…

Ker za dobavo pravega rezervnega dela potrebujemo podatke o viličarju in opis samega rezervnega dela, vas prosimo, da izpolnite naš obrazec Povpraševanje po rezervnem delu. Natančni podatki o viličarju in potrebnem rezervnem delu nam bodo omogočili hitrejši odgovor na vaše povpraševanje, poleg tega pa bomo izničili možnost za dobave napačnega rezervnega dela.

Copyright Vilboss ® 2019

Izdelava spletne strani: Kabi d.o.o.